210 років від дня народження Тараса Шевченка




















 
Тарас Шевченко... Просторо в цьому імені. В ньому вся історія наша, все буття. Нас просто не існує без нього: Україна - це Шевченко, Шевченко - це Україна.
У рамках святкування 210-ої річниці від дня народження Тараса Шевченка, з метою вшанування пам'яті, виховання любові та пошани до творчої спадщини поета, до рідної України, сприяння формуванню патріотизму, розвитку творчих здібностей учнів Круподеринська сільська бібліотека-філія спільно з СБК-філією підготували та провели літературну подорож ''Живуть, Кобзаре любий, поміж нас і голос твій, і пензель, і слово''. Діти розділилися на дві команди ''Явір'' та ''Дунай''. Подорож складалася з таких станцій: ''Бібліографічна'', ''Реставратор'', ''Декламатори'' ''Знавці творів'', ''Художня'', ''Крутиголівки'', ''Загадкова'', ''Літературна''.
Перемогла команда ''Явір''.
Проведений захід в черговий раз підтвердив, що Шевченко - явище велике і вічне. Він росте й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти та йти до його осягнення. Шевченко завжди попереду. Усім нам необхідно разом боротися за найвищі вершини нашого духу, так як заповідав Великий Кобзар.

Коментарі