День поезії.

 











 


''Поезія - це завжди
неповторність,
якийсь безсмертний дотик
до душі ''
Ліна Костенко
Поезія - це музика душі. Вона входить в наше життя з дитинства і залишається з нами до кінця. Кожний знаходить в ній щось своє, близьке і зрозуміле.
До Всесвітнього дня поезії працівники Круподеринської сільської бібліотеки-філії та СБК-філії організували та провели літературну годину ''Поезія - слово!.. Поезія - пісня, поезія - вільна душа...'' в місцевій гімназії.
Під час заходу діти познайомилися з історією святкування дня поезії та відкрили для себе нові сторінки поетичного слова, як класиків української і зарубіжної літератури, так і сучасних поетів. Вони із задоволенням декламували вірші різної тематики, а книжкова виставка-натхнення ''Поезія - це діамант величиною в слово '' ознайомила дітей з найкращими творами українських класиків та поетів.
Але, як завжди найцікавішою була інтелектуальна гра-конкурс ''Разом до країни Віршів''. Діти поділилися дві команди ''Борітеся - поборете'' та ''Садок вишневий коло хати ''. Змагалися в конкурсах: ''Словоїд'', ''Блеф-турнір'', ''Буріме'', ''Шевченко emoji'', ''Пісенний конкурс'', ''Персональна ідентифікації '', ''Бюро знахідок ''.
Перемогла команда ''Борітеся - поборете ''.
Поезія робить нас людьми, хочеться жити в її чарівному світі, любити красу, робити добро та примножувати духовне багатство свого народу. Любімо поезію, відчуваємо її гармонію, дихаймо нею, аби змінювати світ на краще.

Коментарі