День Святого Валентина

 













14 лютого святкуємо світле та чарівне свято усіх закоханих - День Святого Валентина. Любов почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного села чи міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно до книги, до читання.
Цього дня до Круподеринського СБК та бібліотеки завітали учні 5 класу місцевої гімназії. Працівники закладів провели їм годину веселих розваг ''Від серця до серця ''. Діти із задоволенням взяли участь у конкурсах: ''Збери слово'', ''Пантоміма'', ''Компліменти'', ''Відгадай пісню'', ''Зрозумій мене '', Питання на засипку'', ''Хто я?'', ''Танцювальний конкурс'' та у акції ''Валентинка читацьких симпатій ''. На листівках у вигляді сердечок вони писали назву улюбленої книги та відправляли їх до ''Скарбнички читацьких симпатій ''. Було цікаво і весело, час швидко злетів, діти задоволені і приємно вражені залишили стіни закладу.
Не встиг затихнути гамір у стінах будинку культури, як на порозі закладу з'явилися юнаки та дівчата старших класів. Для них підготували святково-розважальну гру ''Під знаком Купідона''. Юнаки та дівчата жваво приймали участь в різноманітних конкурсах, змагалися на сміливість, уважність та спритність. Підсумком свята стала книжкова виставка ''Незбагненна сила кохання ''.
Для кожної людини цей день - особливий. Головне, щоб він був пронизаний щедрістю почуттів і теплом люблячих сердець.

Коментарі