З Днем Перемоги!

 Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945рр.. Не зітреться в пам'яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами.

 Можна по-різному ставитись до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших. Скільки б років і десятиліть не минуло, люди Землі знову і знову будуть повертатися до Великої Перемоги, яка ознаменувала торжество життя над смертю, розуму над божевіллям, гуманізму над варварством.

І в ці дні урочистої пам'яті наш борг велить ще раз низько вклонитися героям, полеглим в боях за Батьківщину, героям, які живуть в мирний час, вклонитися і сказати їм:"Ми завжди будемо берегти пам'ять про Великі події,передаючи його  від покоління до покоління. І в наших серцях ніколи не згасне світло Перемоги!"

З нагоди Дня Перемоги в Круподеринській сільській бібліотеці експонується книжкова виставка-спомин "У книжковій пам'яті - миттєвості війни" на якій представлені книги воєнної тематики.

Основна мета книжкової виставки - показати відвідувачам якою великою ціною нашому народу дісталася Перемога і ще раз нагадати, що цей всесвітньо-історичний подвиг не згасне у віках.



















Коментарі