Новорічні традиції в Круподеринцях


                                            Новорічні традиції в Круподеринцях                                                                                                                                                                                  Новорічні свята – це час, сповнений таємниць, радості і дива, коли трапляються неймовірні історії,  здійснюються мрії та бажання.
Новий рік – це найулюбленіше свято у багатьох з нас. Чого тільки варта передсвяткова суєта! Вибрати й красиво загорнути подарунки рідним і близьким, купити новий наряд, прикрасити ялинку і розписати смачне і незвичайне меню. А як це свято чекає дітвора! І не диво – адже в новорічну ніч Дід Мороз і його помічники на чолі зі Снігуронькою  слухняним малюкам розкладають під ялинку жадані дарунки.
Так уже традиційно склалося, що останні дні грудня завжди наповнені передсвятковою метушнею і в Круподеринцях, щоб створити новорічний настрій для жителів села.
Розпочалися Новорічні святкування у селі 19 грудня в День Святого Миколая. А прийшов він в Круподеринці з подарунками: чарівною ялинкою та смачними цукерками, за які треба  подякувати сільській громаді та сільському голові В.В. Житинському.
27 грудня працівники сільського будинку культури та бібліотеки організували та провели конкурсно-розважальну програму «Новорічна феєрія». У програмі свята: привітання Діда Мороза та Снігуроньки, хоровод біля ялинки, конкурси, ігри, забави, лотерея та дискотека.
29 грудня вулиці села наповнилися гамором та сміхом. Це щедрувальники вітали очільників села та господарств, трудові колективи сільської ради та контори, пожежної МПО,школи, молочно-товарної ферми та просто перехожих з Новим роком та Різдвом.
Тож нехай у дні цих веселих свят у ваших домівках збереться вся родина, приїздять діти, защебечуть внуки, заблищать новорічні ялинки, запахнуть мандарини, заіскриться в келихах шампанське. Збудеться все те, що ми називаємо простим людським щастям.
               





                                                 


Коментарі