Доступ до мережі Інтернет в нашій бібліотеці.

                 

 







Нам випало жити в час небувалого злету науково-технічного прогресу, жити в столітті інформації. Ми оточені інформацією завжди: коли читаємо книжки, слухаємо радіо, дивимось телевізор, спілкуємось між собою. Запитання, відповіді, прохання, посмішки, рухи – все це є передавання інформації.

Технічний прогрес приніс нові засоби комунікації, тобто засоби спілкування, а разом з ними – нові цінності. Першим проривом у цьому напрямку стала книга, пізніше – періодичні друковані видання, потім – телеграф, радіо, телебачення і, нарешті Інтернет.

На початку двадцять першого століття книга і комп’ютер є найавторитетнішими джерелами інформації. Постає запитання: « Що для вас на першому місті – книга, чи комп’ютер?».

На початку листопада 2017 року  Круподеринська сільська бібліотека отримала комплект комп’ютерної техніки: ноутбук, комп’ютер, принтер/ сканер/ копір та доступ до мережі Інтернет. Кошти для закупівлі були виділені з бюджету Круподеринської сільської ради.

Сільська бібліотека та її відвідувачі щиро вдячні Круподеринській сільській раді та виконавчому комітету, сільському голові В. Житинському за придбану комп’ютерну техніку. Тепер діти, юнацтво, люди старшого віку матимуть можливість взяти книгу, журнал у бібліотеці, почерпнути інформацію з мережі Інтернет.

Хочете приємно здивуватися, відкривши цілком новий світ інформації та спілкування? Інтернет, книги, музика, цікаві події, і ще багато нових послуг – це для вас. Поспішайте до нашої до бібліотеки, ми на вас чекаємо.



Коментарі